Jukka Harmainen

Jukka Harmainen

Koulutus: KM, vaativan erityistason perheterapiakouluttaja, kaksivuotinen aikuiskoulutuksen kouluttajakoulutus (TaY), säännöllinen osallistuminen kansallisiin ja kansainvälisiin kongresseihin.

15 vuotta sosiaalityön eri tehtävissä sosiaali-, terveydenhuollossa ja koululaitoksessa. Vuodesta 92 päätoimisena kouluttajana, konsulttina ja työnohjaajana Primtask Oy:ssa: Työn sisältönä perheterapiakoulutusten toteuttaminen yhteistyössä yliopistojen täydennyskoulutuskeskusten, sairaanhoitopiirien ja seurakuntien kanssa, asiakastyön työnohjaukset ja organisaatioiden ja työryhmien työnohjaukset ja kehittämiskonsultaatiot, lisäksi mittatilauskoulutusten suunnittelu ja toteutus eri organisaatioille. Yksityisvastaanottotoimintaa rajoitetetusti.

Jukka Harmainen valittiin vuonna 2014 vuoden kesäyliopisto-opettajaksi. Lehdistötiedote

Erityisosaaminen

  • Perheterapia
  • Pariterapia
  • Työnohjaus (asiakastyö / työryhmät ja -yhteisöt)
  • Työryhmien ja -yhteisöjen kriisikonsultaatiot

Palveluverkkojen kehittämishankkeet ja kehittämiskonsultaatiot esim organisaatiouudistusten seurauksena syntyneiden uusien/uudelleenmuotoutuneiden palveluverkostojen käytännön yhteistyön rakentaminen, perustehtävien hahmottaminen ja toiminnan kehittäminen)

Koulutussuunnittelu (mittatilauskoulutuksien suunnittelu tilaajan tarpeisiin)

Kouluttaminen (perhekeskeinen työ, perheterapia, pariterapia, verkostotyö, työnohjaus, kouluttajakoulutus, esimiesvalmennus, vuorovaikutustaidot, vaikeat asiakastilanteet, työssä jaksaminen, työyhteisökysymykset jne )

Yhteystiedot

Sähköposti: jukka.harmainen@pp.inet.fi
Puhelin: +358 400 867 262 (varmimmin klo 7.00-8.00 ja klo 16.00 jälkeen)
Postiosoite: Arpiaisentie 12, 44100 Äänekoski

PERHE- JA VERKOSTOKESKUS

Grafila
Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä
sisäänkäynti A